Ce facem pentru un viitor mai bun?

Din pacate toti mai multi tineri incearca sa raspunda la intrebarea asta: „Ce facem pentru un viitor mai bun?”. Cu siguranta e una din intrebarile care ne face sa ne punem mana in cap atunci cand o auzim.

Ce e de facut? Cautam acele 6 numere fermecate sa punem capac acestei probleme care ne face sa imbatranim mai repede decat trebuie?

Cautam sa ne asiguram situatia financiara printr-un pariu bun la una din casele de pariuri care, cu siguranta, o avem toti la coltul blocului sau la coltul strazii?

Incercam sau visam ca vom pune bazele unei afaceri care ne asigura viitorul nostru si al familiei?

Speram la acel loc de munca cat mai bine platit cand rata de somaj e de 6,5% ?

Din pacate in Romania sunt atat de multe intrebari si tot mai putine raspunsuri. Este adevarat ca noi, romanii, suntem o natiune de oameni inventivi si descurcareti si de aceea vom incerca impreuna sa gasim SOLUTIA CASTIGATOARE.

Un gând despre „Ce facem pentru un viitor mai bun?

  1. Un raspuns pentru aceasta „dilema” ar putea fi dat in cazul in care incercam sa descifram exact ce inseamna pentru fiecare din noi VIITORUL. Pentru mine, orice definire a acestuia duce la un singur gand: un viitor mai bun decat prezentul este dat de calitatea persoanei, de modul sau de a gandi si de a privi lucrurile, de perseverenta acestuia, dar si de mediul sau de viata. In naivitatea mea, inca sunt convinsa ca o gandire sanatoasa care sa iti permita sa gasesti solutii pentru viitor este data de felul in care apreciezi ceea ce ai deja, indiferent ca este vorba de lucruri sau persoane, si de dorinta cu care iti doresti sa le optimizezi. Este alegerea fiecaruia, unii vor schimbari bruste si fascinante , iar altii vor sa ajunga sus – cu pasi marunti. Din pacate, in zilele noastre, e mai usor sa risti decat sa evoluezi prin ceea ce ai, sa pretuiesti ce ti-a dat Dumnezeu si ce a „trimis” pe pamant – pentru tine. Nimic nu este intamplator, totul depinde de noi, de cum primim, de cum pretuim si de cum ne alegem si oamenii de langa noi ca sursa existentiala.
    Nu pot sa fiu nici ipocrita sa spun ca un viitor mai bun este lipsit de lucruri materiale si ca dragostea, implinirea este suficienta. Dar de cele mai multe ori uitam sa ne atasam de orice lucru bine venit, pentru ca asteptam, asa cum spui si tu – sase numere norocoase..

Lasă un comentariu